CALC-assistance biedt de volgende diensten aan:

Adviseren
Inmeten
Inspecteren (o.a. houtschade inspecties)
Eenmalige begroting evenals meer-jaren begrotingen
Eigen verftechnisch advies opstellen
Extern verftechnischadvies beoordelen
Advies detail verbetering
Controleren/ bouwbegeleiding
Proces-Verbaal van Opleveringen

Rober Bruijn, het gezicht van CALC-assistance

Rober Bruijn is eigenaar van CALC-assistance dat sinds 2004 actief is. Met 35 jaar ervaring in de branche is hij een bekend gezicht in de schilderswereld. Zijn werkterrein omvat de provincies Zuid- en Noord-Holland, Zeeland, Brabant en Midden-Nederland. Hij koestert het directe persoonlijke contact en werkt vanuit de drie-eenheid:

Afspraak = afspraak
Onafhankelijk
Professioneel

De kracht van CALC-assistance zit ‘m in het feit dat Rober de taal van de verschillende doelgroepen spreekt. Hij weet hoe hij met schilders moet praten en wat er in de praktijk allemaal wel en niet mogelijk is. Tegelijk kan hij aan vastgoedbeheerders uitleggen wat en waarom er bepaalde dingen moeten gebeuren. Richting bewoners weet hij glashelder uit te leggen waarom er bij regen heus wel op een overdekt balkon geschilderd kan worden…

Kortom, het ene moment is hij opmeter en kostendeskundige, dan weer projectleider en adviseur, dan weer scheidsrechter én klachtenoplosser en altijd de professional die zich niks op de mouw laat spelden.

ISO 9001

CALC-assistance werkt volgens het ISO 9001-Kwaliteitsmanagement.

ISO 9001 is een van de bekendste, zo niet dé bekendste norm van ISO voor managementsystemen. Deze norm geeft de eisen weer voor een kwaliteitsmanagementsysteem dat door een organisatie gebruikt kan worden om klanttevredenheid te verhogen. Dit door te voldoen aan de eisen van de klant en aan wet- en regelgeving.